Produktet me paraporosi

Produktet me paraporosi janë produkte të cilat nuk i kemi në stok por ekziston mundësia që ti porositim dhe produktet vijnë mbrenda 1 muaji në shumicen e rasteve. Me anë të kësaj mënyre ne mundohemi që ti ofrojmë klienteve tanë mundësinë për të patur çasje në produktet më veçanta dhe më premium të brendeve që ne jemi importues direkt.

Produktet