Showing all 7 results

Larëse-Tharëse

Larje/Tharje Nordix LTC7512BZ

In stock

459.00
SKU: LTC7512BZ
 • Kapaciteti i larjes: 7 kg
 • Kapaciteti i tharjes: 5 kg
 • Rrotullime: 1200 rpm
 • Programe: 15
 • Klasa e energjisë: B
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Hoover WDXOA 595AHC/5-S

Out of stock

599.00
SKU: WDXOA 595AHC/5-S
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A
 • Kapaciteti i larjes: 9 kg
 • Kapaciteti i tharjes: 5 kg
 • Rrotullime: 1500 rpm
 • Konektimi në rrjetë

Larje/Tharje Electrolux EW7W447W

Out of stock

669.00
SKU: EW7W447W
 • Kapaciteti i larjes: 7 kg
 • Kapaciteti i tharjes: 4 kg
 • Shpejtësia maksimale: 1400 rpm
 • Tharëse me kondensues
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larje dhe tharje: E (etiketa e re 2021)
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larja: C (etiketa e re 2021)
 • Tharje automatike
 • Programet Steam
 • DualCare / SteamCare / SensiCare

Larje/Tharje Electrolux EW7WO447W

In stock

799.00
SKU: EW7WO447W
 • Kapaciteti i larjes: 7 kg
 • Kapaciteti i tharjes: 5 kg
 • Shpejtësia maksimale: 1400 rpm
 • Tharëse me kondensues
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larje dhe tharje: E (etiketa e re)
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larja: B (etiketa e re)
 • DualCare / SteamCare / SensiCare

Larje/Tharje AEG L7WBE69S

Out of stock

799.00
SKU: L7WBE69S
 • Kapaciteti i larjes: 9 kg
 • Kapaciteti i tharjes: 6 kg
 • Shpejtësia maksimale: 1600 rpm
 • Tharëse me kondensues
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larje dhe tharje: C (etiketa e re)
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larja: A (etiketa e re)
 • Tharje automatike
 • DualSense / ProSense®

Larje/Tharje Electrolux EW8WN261B

In stock

839.00
SKU: EW8WN261B
 • Kapaciteti i larjes: 10 kg
 • Kapaciteti i tharjes: 6 kg
 • Shpejtësia maksimale: 1600 rpm
 • Tharëse me kondensues
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larje dhe tharje: E (etiketa e re)
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larja: A (etiketa e re)
 • Tharje automatike
 • UltraCare / DualCare / SensiCare
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Larje/Tharje Electrolux EW7WN361S

In stock

899.00
SKU: EW7WN361S
 • Kapaciteti i larjes: 10 kg
 • Kapaciteti i tharjes: 6 kg
 • Shpejtësia maksimale: 1600 rpm
 • Tharëse me kondensues
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larje dhe tharje: E (etiketa e re 2021)
 • Klasa e efikasitetit të energjisë - larja: A (etiketa e re 2021)
 • Tharje automatike
 • Programe me avull
 • DualCare / SteamCare / SensiCare