Informacioni

Tel: (048) 644-992
Email: info@toska-ks.com

Servisi

Tel: (044) 321-883
Email: tmt.expert@mail.com

Për bashkpunim

Tel: (049) 788-668
Email: sales@toska-ks.com

Kontaktoni

    Keni nevojë për ndihmë?

    Për çdo informat, shqetësim apo ndonjë sygjerim, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni me anë të formës së kontaktit, si dhe direkt nga e-mail apo numri i telefonit.Për çdo informat, shqetësim apo ndonjë sygjerim, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni me anë të formës së kontaktit, si dhe direkt nga e-mail apo numri i telefonit.

    Faleminderit që jeni pjesë e përmisimit të shërbimeve tona!

    Na ndiqni!