Transporti

Transporti është falas për të gjitha produktet dhe shërbimi kryhet nga kompania jonë apo shërbimet e postës së shpejtë.

Përmbledhje e opsioneve të transportit

Toska Electronics ofron shërbimin e transportit falas për të gjithë konsumatorët brenda territorit të Kosovës.

 • Për pajisje të vogla: transporti realizohet nga posta e shpejtë. Shërbimi është falas.
 • Për pajisje të mëdha: transporti realizohet nga kompania jonë. Shërbimi është falas

1. Porosit produktin

2. Do të merrni një mesazh konfirmimi të porosisë

3. Prisni që porosia juaj të arrijë

4. Bëni pagesën me para në dorë gjatë pranimit të porosisë

Artikuj të vegjël

Transporti i pajisjeve të vogla

Koha e transportit

1-3 ditë

Kosto e transportit

Falas

Regjioni i transportit

Kosovë

Politika e kthimit të produktit

Konstatimi duhet të bëhet nga servisi i autorizuar

Kthimi bëhet mbrenda 48 orëve pas pranimit të porosisë

Produkti duhet të jetë gjendje origjinale

Çfarë kuptojmë me të vogla? Gjitha pajisjet e kuzhinës apo kujdesit personal si: blender, mikser, toster, hekur, etj.

Artikuj të mëdhenjë

Transporti i pajisjeve të mëdha

Koha e transportit

1-3 ditë

Kosto e transportit

Falas

Regjioni i transportit

Kosovë

Politika e kthimit të produktit dhe rezervimi

Mundesi rezervimi të produkteve

Deri 3 muaj

Konstatimi duhet të bëhet nga servisi i autorizuar

Kthimi bëhet mbrenda 48 orëve pas pranimit të porosisë

Produkti duhet të jetë gjendje origjinale

Pajisjet e mëdha? Të tilla si: frigerifer, enëlarëse, rrobalarëse, etj.

Pyetjet e shpeshta

Porosia ime nuk ka ardhur ende. Ku eshte?

Nëse kanë kaluar 3 ditë punë dhe porosia juaj nuk ka ardhur.

Arsyet e mundshme për vonesë mund të jenë si në vijim:

 • Adresa e pasaktë
 • Numri i telefonit është i pasaktë
 • Kushtet e rënda të motit
 • Ndonjë gabim nga stafi jonë apo i kompanisë së postës së shpejtë

Veprimet e rekomanduara janë:

 • Kontaktoni me anë të e-mail në support@toska-ks.com
 • Na kontaktoni me anë të telefonit në numrin: +383 48-644-992
 • Na kontaktoni përmes formës së kontaktit
Cilat janë mënyrat e pagesës?

Pagesat mund të realizohen me anë të disa mënyrave.

 • Pagesa me para në dorë
 • Visa, MasterCard
 • Transfer bankar
 • Me këste me NLB dhe TEB
A bëni transport jasht vendit?

Transporti është falas mbrenda territorit të Kosovës. Për transport ndërkombëtar, ne kryejm të gjithë dokumentacionin dhe transporti duhet të sigurohet nga klienti.

Ku duhet të lajmroj produktin për servisim?

Mund të lajmroheni në të gjitha numrat e kontaktit apo email të Toska Electronics apo TMT Service.

Gjithashtu mund të na kontaktoni në rrjetet sociale Facebook apo Instagram.