Historiku

Gjithmonë më rritje

Mirësevini në faqen tonë të historisë! Jemi krenarë që kemi qenë pjesë e komunitetit të Gjilanit që nga themelimi ynë në vitin 2000. Ajo që filloi si një kompani modeste e shitjes me pakicë së pajisjeve elektroshtëpiake është rritur në një operacion të suksesshëm të shitjes me shumicë me një portofol prej 10 brendesh të njohura, duke përfshirë Electrolux, Aeg, Zanussi, Amica, Hansa, Deante, Nordix, Hoover, E-Lux, Elica dhe TurboAir.

Historia jonë është një histori e rritjes dhe inovacionit të vazhdueshëm. Ne filluam të vegjël, por vit pas viti, punuam shumë për të zgjeruar ofertat tona dhe për të arritur më shumë klientë në komunitetin tonë. Ndërsa fituam përvojë dhe ndërtuam marrëdhënie me furnitorët tanë, e dinim se ishte koha për të hedhur hapin tjetër, për të filluar importimin e brendeve me cilësi të lartë si Electrolux, Aeg, Zanussi, Amica dhe Hansa.

Që atëherë, biznesi ynë ka vazhduar vetëm të lulëzojë. Jemi krenarë që shpërndajmë një gamë të gjerë produktesh për klientët në mbarë Kosovën dhe jemi të përkushtuar që të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm për secilin prej tyre.

Ne ia detyrojmë suksesin tonë ekipit tonë të përkushtuar, klientëve besnikë dhe komunitetit mbështetës. Nuk mund ta kishim bërë pa ju dhe jemi të ngazëllyer që do të vazhdojmë të rritemi dhe të përmirësohemi për vitet në vijim. Faleminderit që u bashkuat me ne në këtë udhëtim!

Misioni

Kualitet dhe Shërbime

Në Toska Electronics, misioni ynë është t'u ofrojmë klientëve tanë pajisje elektroshtëpiake dhe shërbime të cilësisë më të lartë. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte inovative dhe të besueshme që plotësojnë nevojat e klientëve tanë dhe të ofrojmë shërbime dhe mbështetje të jashtëzakonshme për të siguruar kënaqësi të plotë.

Historia jonë është një dëshmi e këtij angazhimi. Ne filluam si një kompani e vogël e shitjes me pakicë në vitin 2000 dhe përmes punës së palodhur dhe përkushtimit, ne jemi rritur në një aktivitet të lulëzuar të shitjes me shumicë.

Suksesi ynë është ndërtuar mbi bazën e cilësisë dhe shërbimeve. Ne krenohemi që ofrojmë vetëm produktet më të mira nga brende të besuara dhe jemi të përkushtuar të sigurojmë që çdo artikull që shesim të përmbushë standardet tona të larta. Stafi ynë profesional dhe miqësor është këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të rrugës, pavarësisht nëse jeni duke blerë një pajisje të re ose duke kërkuar këshilla për një riparim.

Ndërsa vazhdojmë të rritemi, ne mbetemi të përkushtuar ndaj vlerave tona thelbësore të cilësisë dhe shërbimeve. Ne besojmë se duke i vendosur klientët tanë të parët dhe duke ruajtur standardet tona të larta për përsosmëri, ne mund të ndërtojmë marrëdhënie të qëndrueshme dhe të vazhdojmë t'i shërbejmë komunitetit tonë për vitet në vijim.

Faleminderit që zgjodhët Toska Electronics dhe presim t'ju ofrojmë produktet dhe shërbimet më të mira të mundshme.