Showing 1–12 of 97 results

Pajisje elektroshtëpiake të mëdha

Pajisje elektroshtëpiake të mëdha. Shndërroni shtëpinë tuaj në një strehë komoditeti dhe stili me koleksionin tonë të kuruar të pajisjeve shtëpiake të mëdha. Eksploroni risitë më të fundit në ftohjen, gatimin dhe kujdesin për lavanderi, të krijuara për të përmirësuar përvojën tuaj të përditshme të jetesës.

Frigoriferë:

Zhytuni në botën e teknologjisë së fundit të ftohjes me gamën tonë të larmishme të frigoriferëve. Nga dizajnet e bollshme të dyerve franceze deri te frigoriferët e hijshëm të stilit Amerikan, koleksioni ynë siguron që gjërat tuaja që prishen të qëndrojnë të freskëta duke i shtuar një prekje të sofistikimit kuzhinës tuaj.

Enëlarëse jo-montuese:

Thjeshtoni rutinën tuaj të pastrimit të kuzhinës me enëlarëset tona të avancuara. Zgjidhni nga modelet elegante, të gjitha të krijuara për të ofruar performancë të patëmetë pastrimi dhe efikasitet energjie.

Makina larëse dhe tharëse:

Përjetoni kujdesin më të mirë të rrobave me lavatriçet dhe tharëset tona me performancë të lartë. Nga rrobalarëset e fuqishme me mbushje të përparme deri tek kombinimet e larëse-tharëses që kursejnë hapësirë, pajisjet tona zvogëlojn punën e ditës së larjes së rrobave, duke ju lënë më shumë kohë për gjërat që doni.

Mikrovalët:

Përgatitni dhe ngrohni pa mundim vaktet me mikrovalet tonë më të fundit. Opsione të ndryshme për një pamje të thjeshtë, koleksioni ynë plotëson nevojat tuaja të kuzhinës.

Friz:

Maksimizoni ruajtjen e ushqimeve të ngrira me ngrirësit tanë. Me efikasitet energjetik dhe të bollshme, këto pajisje sigurojnë që ju të keni hapësirë të mjaftueshme për gjërat tuaja thelbësore të ngrira.

Shporet:

Përvetësoni artin e gatimit me shporetat tonë të gjithanshme. Eksploroni një sërë stilesh, nga soba elektrike elegante deri te modelet me pllakë qeramike, secila e krijuar për të ofruar saktësi dhe performancë në kuzhinën tuaj.

Blini sot pajisje elektroshtëpiake të mëdha dhe ngrini shtëpinë tuaj me përzierjen perfekte të formës dhe funksionit. Përjetoni mishërimin e jetesës moderne me pajisje që plotësojnë nevojat tuaja të stilit të jetesës.

Elektroshtepiake

Enëlarëse (8)

Frigorifer (28)

Friz (3)

Mikrovalorë (6)

Pastrimi i rrobave (37)

Shporet (15)

Frigorifer Electrolux LNT5ME32U1

In stock

SKU: LNT5ME32U1
Lartësia: 186 cm TwinTech NoFrost Kapaciteti i ngrirësit: 101 l Kapaciteti i frigoriferit: 230 l Kapaciteti total: 331 l Klasa e energjisë: E (etiketa e re) Niveli i zhurmës: 38 dB

Frigorifer Electrolux LNT5ME36U1

In stock

SKU: LNT5ME36U1
Lartësia: 201 cm TwinTech NoFrost Kapaciteti i ngrirësit: 94 l Kapaciteti i frigoriferit: 266 l Kapaciteti total: 366 l Klasa e energjisë: E (etiketa e re) Niveli i zhurmës: 38 dB

Mikrovalor Hansa AMGF17M2BH

In stock

75.00
SKU: AMGF17M2BH
Fuqia e mikrovalës: 600 W Kapaciteti: 17 l Fuqia totale: 1000 W Niveli i zhurmes: 51 dB Kohëmatësi: 30 minuta Sistemi me multiwave
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Hansa AMG17M70VH

In stock

89.00
SKU: AMG17M70VH
 • 6 programe te punimit
 • Kontroll mekanik
 • Kohëmatës
 • Kapaciteti: 17 L

Mikrovale Amica AMG20M70V

In stock

89.00
SKU: AMG20M70V
 • 6 programe te punimit
 • Kontroll mekanik
 • Kohëmatës
 • Kapaciteti: 20 L
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Mikrovalë Electrolux EMM21000S

Out of stock

139.00
SKU: EMM21000S
 • Vëllimi total i brendshëm, l: 21
 • Fuqia e mikrovalës, W: 800
 • Nivelet e fuqisë: 5
 • Niveli i zhurmës, dB (A): 60
 • Dimensionet HxWxD, mm: 287x485x422
 • Drita e brendshme

Mikrovalor Electrolux EMZ421MMK

In stock

175.00
SKU: EMZ421MMK
Kapaciteti: 20 l Fuqia e mikrovalës: 800 W Fuqia e skarës: 1000 W 5 nivele të fuqisë CombiCooking
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Frigorifer Nordix FK144W

In stock

179.00
SKU: FK144W
Klasa e energjis: A+ Lartësia: 144 cm Frigorifer: 170 l Friz: 41 l Kapaciteti total: 211 l Niveli i zhurmës: 41 dB
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Frigorifer Nordix FKF144W

In stock

199.00
SKU: FKF144W
Klasa e energjis: A+ Lartësia: 144 cm Kapaciteti total: 242 l Niveli i zhurmës: 40 dB
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Shporet Nordix FEC674S-W

In stock

210.00
SKU: FEC674S-W
Programe: 6 4 zona gatimi Ventillator Grill Kapaciteti: 56 l
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Rrobalarëse Nordix RL6EL115

In stock

219.00
SKU: RL6EL115
Klasa e energjisë: A++ Kapaciteti: 6kg Programe: 15 Rrotullime: 1000 rpm Vonim në startim: 3, 6, 9, 12 Pastrim i shpejtë
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Nordix TCK320NX

Out of stock

229.00
SKU: TCK320NX
 • Niveli i zhurmës: 42dB
 • Kapaciteti: 300 L
 • Klasa e energjisë: A+