Shporet Hansa FCCW680009

359.00

4 in stock

 • Numri i programeve: 9
 • Pastrim me avull
 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
 • Lloji i pllakës: Qeramikë
 • Derë e ftohtë: 3 xhama
 • Shkrirja
 • Kapaciteti i furrës: 62 l
SKU: FCCW680009

4 in stock

3 People watching this product now!

Description

TË DHËNAT TEKNIKE

KARAKTERISTIKA

Lloji i furrës elektrik Treguesi i nxehtësisë së mbetur

PAJISJE

Lloji i përparëm 3 xhama të derës Raft anësorë Receta në derë
Sistem lehtë pastrues i derës Shkrirja Dritë standard
Emajl lehtë pastrues Ngrohja me ndihmën e ventilatorit Numri i enëve të gatimit: 1
Pastrim me avull Tepsi e rrafshët: 1

ZONAT E NXEHJES

 • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 14.5 cm (1.2 kW): 2 copë
 • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 21 cm (2.1 kW)
 • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 18 cm (1.7 kW)

TË DHËNAT TEKNIKE

Lartësi 85 cm Gjerësia 60 cm Thellesi 60 cm
Kapaciteti i furrës 62 l Klasa e efikasitetit energjetik A Ngjyra Bardhë
Ngrohësi lartë 900 W Ngrohës i poshtëm 1100 W Fuqia totale 8,2 W
Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh Ngjyra e zgavrës Zezë Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,77 kWh
Numri i zonave të ngrohjes 4 copë Sipërfaqja e pllakës xham Lloji i pllakës Qeramikë

Pastrim me avullPASTRIM ME AVULL

Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

Receta në derëRECETA NË DERË

Recetat në brendësi të derës së furrës janë një udhëzues praktik që është vendosur në majë të gishtave tuaj – ato përmbajnë informacion mbi llojin e pjatës, temperaturës, nivelit të raftit dhe kohës së pjekjes.

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  TREGUESI I NXEHTËSISË SË MBETUR

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

 • Shkrirja

  SHKRIRJA

  A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

 • Sistem lehtë pastrues i derës

  SISTEM LEHTË PASTRUES I DERËS

  Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

 • Klasa e efikasitetit energjetik - A

  KLASA E EFIKASITETIT ENERGJETIK – A

  Tani pajisjet janë në dispozicion në A klasë të energjisë. Do të thotë konsum më i ulët i energjisë elektrike.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Hansa

Gjerësia

60 cm

Ngjyra

Bardhë