Mikrovale Hansa AMG20BFH

195.00

 • Kapaciteti: 20 l
 • Grill Kuarci: 900 W
 • 9 auto programe
 • Child Lock
 • Kohëmatësi: 95 min
 • Shkrirja me kohë
 • Shkrirja me peshë
SKU: AMG20BFH
0 days 00 hr 00 min 00 sc
3 Persona që e shikojn këtë produkt tani!

Description

TË DHËNAT TEKNIKE

KARAKTERISTIKA

Grill Kuarci: 900 W 5+ niveli i fuqisë Multi Wave System
9 auto programe Fillim i shpejte Child Lock
Ekran LED Pjatë rrotulluese diametri 24.5 cm Brendësia inox
Combigrill Hapje me klikim Kohëmatësi 95 min
Sistemi I kontrollit Kohëmatësi elektronik Rrjeta metalike Shkrirja me kohë
Shkrirja me peshë

TË DHËNAT TEKNIKE

Lartësi 31,2 cm Gjerësia 45,2 cm Thellesi 37,1 cm
Fuqia e mikrovalës 800 W Kapaciteti 20 l Fuqia totale 1200 W
Niveli i zhurmës 51 dB Ngjyra Xham i zi

Kohëmatës elektronikKOHËMATËS ELEKTRONIK

Falë Kohëmatësit Elektronik ju mundëson të vendosni kohën saktësisht të caktuar para se mikrovala të fiket, duke ju mundësuar më shumë kontrollë mbi gatimin tuaj.

Quick StartQUICK START

Jeni me nxitim dhe ju duhet darka të jetë gati shpejtë? Funksioni QuickStart është ideal për situata të tilla. Një klik, dhe furra është ndezur. Ushqimi juaj i preferuar është gati në një çast të vetëm.

 • Child Lock

  CHILD LOCK

  Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për familjet me fëmijë, duke e bërë të pamundur që dikush të ndryshojë aksidentalisht parametrat.

 • Shkrirja me kohë

  SHKRIRJA ME KOHË

  Shkrirja me kohë është dukshëm më e shpejtë se shkrirja tradicionale dhe parandalon rritjen e baktereve.

 • Shkrirja me peshë

  SHKRIRJA ME PESHË

  Bazuar në peshën e produktit, mikrovala automatikisht rregullon kohën e nevojshme për të shkrirë atë. Kjo rezulton në ushqim perfekt të shkrirë, të gatshëm për t’u gatuar.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Hansa

Ngjyra

Zezë