Fshesë Electrolux EEG-41CB

82.80

5 in stock

 • Niveli maksimal i zhurmës, dB (A): 80
 • Fuqia e vlerësuar, W: 650
 • Vëllimi i enës së pluhurit, l: 3
 • Rrezja e veprimit, m: 7.5
 • Lloji i fshesës: Me qese
 • DustPro
SKU: EEG-41CB

5 in stock

3 People watching this product now!

Description

electrolux

Rregullimi i nivelit të fuqisë
Ju lejon të rregulloni fuqinë në bazë të llojit të sipërfaqes që vakumohet në mënyrë që të kurseni energji dhe të zvogëloni nivelin e zhurmës.
Të sigurta për dyshemetë.
Rrotat e buta zvogëlojnë zhurmën, mbrojnë dyshemenë nga gërvishtjet dhe sigurojnë manovrim të lehtë dhe të rehatshëm të fshesës me korrent.
Hapësirë ​​praktike për ruajtjen e aksesorëve
Ndarja e aksesorëve është e vendosur në strehën e fshesës me korrent, e cila siguron qasje të lehtë në furçat shtesë.
Tub teleskopik
Tubi teleskopik ju lejon të rregulloni diapazonin e punës të fshesës me korrent.
Treguesi i plotë i qesës
Ekrani i vendosur në fshesë me korrent informon për nevojën e zëvendësimit të qeses.

Karakteristikat kryesore

 • Tubi thithës: metali teleskopik
 • Grykë standarde: DustPro
 • Grykë të tjera: Grykë dyshemeje e fortë
 • Lloji i fshesës: Me qese
 • Rrotulluesi i kabllos: po

Detajet

 • Treguesi i qesës së mbushur: Një tregues i vogël në trupin e fshesës do të tregojë kur duhet të ndrrohet qesja e pluhurit.
 • Fshesë me mbledhës pluhuri S-Bag: S-bag… ky është një mbledhës standard pluhuri. Është kaq e lehtë – thjesht mos harroni s-bag®!
 • Rregullimi i energjisë: Rregullatori ju lejon të vendosni energjinë e dëshiruar. Ju mund të pastroni në nivelin më të ulët të energjisë me konsumin më të ulët të energjisë.
 • Tub teleskopik: Rregullimi teleskopik i gjatësisë së tubit thithës për pastrim të përshtatshëm dhe rrezja e zgjatur e pastrimit.
 • Doreza e përparme: Doreza e përshtatshme për bartjen e pajisjes.

Performanca

 • Niveli maksimal i zhurmës, dB (A): 80
 • Fuqia e vlerësuar, W: 650
 • Gjatësia e kordonit, m: 5
 • Vëllimi i enës së pluhurit, l: 3
 • Rrezja e veprimit, m: 7.5

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Electrolux