Enëlarëse Amica ZZG646C

299.00

5 stok

  • Klasa e efikasitetit energjetik: A++
  • Child Lock
  • Zone Wash
  • Niveli i zhurmës: 49 dB
  • 6 programe
  • Vonesa e fillimit: 1-24 orë
  • Sistemi HotAir
  • 60 cm
SKU: ZZG646C
0 days 00 hr 00 min 00 sc

5 stok

1 Person që e shikon këtë produkt tani!

Description

TË DHËNAT TEKNIKE

KARAKTERISTIKA

Poshtë Ndërprerës Child Lock
Treguesi elektronik i detergjentit Treguesi elektronik i kripës Zone Wash
Vonesa e fillimit: 1-24 orë 2 nivele të sprejit Ngjyra e ekranit Kalter
Paneli i kontrollit standard

PAJISJE

Elemente të palosshme në shportën e poshtme Shporta e takëmit Sinjal zanor
Sistemi HotAir

PROGRAMET E LARJES SË ENËVE

Shpejtë 40 ° C / 40 min. 1 orë 60°C/60 min. Eco 46°C/216 min. program
Intensive 60°C/186 min. program Lehtë 45°C/ 144 min. Para-shpëlarje 12 min.

TË DHËNAT TEKNIKE

Thellesi 57,8 cm Lartësi 81,5 cm Gjerësia 59,6 cm
Konsumi i energjisë 0,9 kWh Konsumi i ujit 11,5 l Niveli i zhurmës 49 dB
Konsumi vjetor i energjisë 259 kWh Konsumi vjetor i ujit 3220 l Klasa e efikasitetit energjetik A++
Vlerësimi i efikasitetit të tharjes A Nr. i shportave 2 copë Kapaciteti 12 sete enësh
Ngjyra Argjend

Zone WashZONE WASH

Tani ju mund të filloni ciklin edhe kur vetëm një shportë është e plotë. Ky funksion ju garanton të kursej kohë dhe para.

Klasa e efikasitetit energjetik A++KLASA E EFIKASITETIT ENERGJETIK A++

Rreth 90% e produkteve të Amica vijnë me një vlerësim të energjisë A ++. Kjo do të thotë që ju të kurseni 21% të energjisë së përdorur nga një enëlarëse e klasës A; kjo është ekuivalente me çdo larje e pestë është falas.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Amica

Klasa e energjisë (A+++ - D)

A++

Gjerësia

60 cm

Kapaciteti

12 sete