Furrë Zanussi ZOB10402XU

165.00

3 stok

 • Kapaciteti neto i furrës (l): 56
 • 5 programe
 • Inox kundër-gjurmë
 • Dera e lehtë për t’u pastruar
 • 50°C – 250°C
SKU: ZOB10402XU

3 stok

1 Person që e shikon këtë produkt tani!

Description

Asgjë nuk krahasohet me një tryezë të gatuar në shtëpi, dhe me dy elementët e ngrohjes dhe grillin e siguruar, kjo furrë është ideale për pjekje ose skuqje.

NJË MËNYRË E SHPEJTË DHE E PËRSHTATSHME PËR TË BËRË GRILL

Me funksionin e grillit, pjekja në grill dhe tostimi është më e shpejtë dhe më e lehtë se kurrë. Ju mund të përgatisni në mënyrë të qetë tost në mëngjes ose të pjekni pulë, salcice dhe perime.

Zanussi - Built-in oven - ZOC25601XU

PANELI I KONTROLLIT PA SHENJA TË GISHTRINJËVE

Veshja pa gjurmë gishtash në panelin e kontrollit është e lehtë për tu mbajtur e pastër sepse njollat dhe gjurmët e gishtërinjve nuk janë të dukshme.

Karakteristikat

 • Furrë montuese
 • Furrë tradicionale me ngrohje statike
 • Klasa e energjisë së furrës: A
 • Inox kundër gjurmëve të gishtave
 • Smalt me shumë shkëlqim, pastrohet lehtë
 • Dera e lehtë për t’u pastruar
 • Ventilatori i ftohjës: Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur ndizet furra. Ftohë komponentët elektronikë dhe pjesët e jashtme.
 • Tabaka furre: 1 tepsi e zezë për torte
 • Skarë (a) furre: 1 raft me tel kromi
 • Gjatësia e kabllit elektrik: 1.6 m

Të dhënat shtesë

 • Kapaciteti neto (l): 56
 • Variacionet e temperaturës: 50°C – 250°C
 • Ngjyra: inox kundër gjurmëve të gishtave
 • Dimensionet

Lartësia (mm): 590
Gjerësia (mm): 594
Thellësia (mm): 560

 • Dera: dera e ekuilibruar, dera e lehtë për tu hequr
 • Ndriçimi i furrës
 • Vlerësimi i energjisë: A

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Zanussi

Ngjyra

Inox