Frigorifer Nordix TBFK260NX

359.00

5 stok

  • Klasa e efikasitetit energjetik: A+
  • Dera e kthyeshme majtas / djathtas
  • Niveli i zhurmës: 41 dB
SKU: TBFK260NX

5 stok

0 Persona që e shikojn këtë produkt tani!

Description

KARAKTERISTIKA

Dera e kthyeshme majtas / djathtas Shporta për fruta dhe perime 2 copë Sirtarë i ngrirësit 3 copë
Numri i ballkonave derës në frigorifer: 4 copë Xham i pathërmueshëm 4+1 copë Sistemi I kontrollit mekanik

PAJISJE

Tabak vezësh Foleja e ujit Këmbë të rregullueshme përpara
Korniza e rafteve të përparme dhe të pasme Ngjyra transparente natyrore e pajisjeve të brendshme Pozicioni i brendshëm i llambës: lartë
Tabaka kuba akulli

TË DHËNAT TEKNIKE

Lartësi 177,6 cm Gjerësia 54 cm Thellesi 54 cm
Klasa klimatike N-ST Klasa e efikasitetit energjetik A+ Ftohës: R600a
Niveli i zhurmës 41 dB Mbajtje e temperaturës në rast të dështimit të furnizimit me energji elektrike 11 h Konsumi vjetor i energjisë 274 kWh
Ngjyra Bardhë Vendndodhja kondensueses i jashtëm Kapaciteti neto i ngrirësit 65 l
Performanca e ngrirjes / efikasiteti 3,5 kg/24orë Klasa e ngrirësit */**** Kapaciteti neto i frigoriferit 185 l
Kapaciteti total bruto 262 l Gjatësia kabllos së energjisë 220 cm Tensioni i furnizimit me energji elektrike 220-240 V
Kapaciteti total neto 250 l Lloji i prizës elektrike: Euro

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Nordix

Klasa e energjisë (A+++ - D)

A+

Shkrirja

Shkrirje automatike