Mikrovalë Amica AMMB20E5SGB X-Type

299.00

5 stok

  • Programe automatike: 8
  • Kapaciteti: 20 l
  • ChildLock
  • Numri i niveleve të fuqisë: 5
  • Combigrill
  • Grill
  • MultiWave System
  • Kohëmatësi

 

SKU: AMMB20E5SGB X-Type
0 days 00 hr 00 min 00 sc

5 stok

1 Person që e shikon këtë produkt tani!

Description

Sgarë e kombinuar
Programet e paracaktuara: Perime, Peshk, Pica, Mish, Makarona, Patate, Pije, Kokoshka
Sistemi me shumë valë
Fillim i shpejte
Shkrirja sipas peshës
Shkrirja e përkohshme
ChildLock
Nr total. e programeve automatike: 8
Grill
Lloji i hapjes: Shtypni butonin
Sipërfaqja e dhomës: Inox
Tabaka rrotulluese dhe hekura
Drita e brendshme: inkandeshente
Detajet e trupit: Xham i zi
Lloji i ekranit: LED
Ngjyra e ekranit: E bardha
Lloji i kontrolluesit: Elektronike
Kapaciteti: 20 l
Thellësia neto: 318 mm
Lartësia neto: 387 mm
Pesha neto: 17 kg
Diametri i pllakës: 255 mm
Numri i nivelit të fuqisë: 5
Fuqia e mikrovalëve: 800 W
Vlerësimi i fuqisë: 1270 W
Tensioni i furnizimit me energji elektrike: 230 V
Combigrill
Combigrill
Një vakt krokan i pjekur në skarë direkt nga një mikrovalë? Pikërisht! Funksioni Combigrill në furrat me mikrovalë Amica kombinon mikrovalët dhe funksionin e skarës. Me këtë funksion, vakti është krejtësisht i ngrohtë, dhe korja është e shijshme dhe krokante. Ju bëftë mirë!
Grill
Grill
Është mesi i dimrit dhe ju dëshironi një qafë viqi të pjekur në skarë. Asgjë nuk mund të ishte më e thjeshtë. Vendoseni vaktin tuaj në mikrovalën Amica, zgjidhni funksionin Grill dhe vakti juaj krokant i shijshëm është gati brenda një kohe të shkurtër! Përdorni skarën tuaj gjatë gjithë vitit!
Multi-stage heating
Ngrohje me shumë faza
Përgatitni një vakt të nxehtë në një proces të vetëm, madje edhe me një pjatë të ngrirë të thellë: fillimisht shkrini, pastaj ngroheni – pa ndërprerë funksionimin e mikrovalës. Kjo kursen kohë dhe është e përshtatshme.
MultiWave System
MultiWave System
E gjitha kjo falë daljeve të shumta të rrezatimit të mikrovalës, të cilat, të kombinuara me pllakën rrotulluese, ngrohin ushqimin në mënyrë uniforme brenda dhe jashtë.
Defrosting by time
Shkrirja me kohë
Thjesht vendosni kohën e shkrirjes dhe furra me mikrovalë do ta shkrijë ushqimin shpejt.
Defrosting by weight
Shkrirja me peshë
Specifikoni se sa peshon ushqimi i ngarkuar dhe furra me mikrovalë do të rregullojë fuqinë dhe kohëzgjatjen e ngrohjes.
Timer
Kohëmatësi
Mikrovala do të fiket vetë pas një kohe të paracaktuar dhe sinjali zanorë do të bije për t’ju njoftuar kur të ketë mbaruar.
ChildLock
Kyçja për fëmijë
Kyçja parandalon modifikimin aksidental të cilësimeve që ndihmon në pastrimin e panelit të kontrollit edhe kur pajisja është duke punuar.
Stainless steel interior
Brendësia çelik inoxi
Çelik inox është shumë rezistent ndaj dëmtimeve dhe i lehtë për t’u pastruar.
Lights
Drita
Pjesa e brendshme e mikrovalëve Amica është gjithmonë e ndriçuar mirë – për kontroll të plotë mbi pjatën e ngrohur.
Rotating plate
Pllakë rrotulluese
Pllaka rrotulluese siguron që ushqimi të nxehet në mënyrë të njëtrajtshme.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Amica

Ngjyra

Zezë