Lavaman Deante Eridan ZQE_N103

235.00

5 in stock

  • Ngjyra: nero
  • Mënyra e montimit : sipër
  • Materiali : granit
  • Gjerësia minimale e kabinetit [mm] : 700
  • Gjatësia [mm] : 700
  • Gjerësia [mm] : 520
  • Lartësia [mm] : 210
SKU: ZQE_N103

5 in stock

0 People watching this product now!

Description

Specifikat e produktit

Seria Eridan
Produkt i projektuar po
Dizajneri Michał Łój
Kodi i produktit ZQE_N103
LAVAMAN
Përfundo nero
Lloji i sipërfaqes mat
Materiali granit
Mënyra e instalimit sipër
Numri i dhomave 1
Gjerësia minimale e kabinetit [mm] 700
Gjerësia [mm] 520
Gjatësia [mm] 700
Lartësia [mm] 210
Thellësia e dhomës [mm] 197
Gjatësia e prerjes [mm] 680
Gjerësia e prerjes [mm] 500
Numri i vrimave të përfunduara 1
I pajisur me aksesore po
Diametri i kullimit 3.5”
Numri i vrimave të bluara 2
KOMPLETI I MBETURINAVE
Materiali nero
Lloji i prizës automatike, me buton
Sifon i ulët/Kursyes i hapësirës po
Mundësia për të lidhur një makinë enëlarëse/rrobalarëse po

Vetitë e granitit Deante: rezistenca ndaj goditjes, temperatura e lartë, çngjyrosje, goditje termike

Kompoziti i granitit është një kombinim i rërës kuarci dhe rrëshirave në përmasa perfekte. Kjo është arsyeja pse lavamanët tanë janë rezistent jo vetëm ndaj goditjes, por edhe ndaj temperaturës së lartë (250°C), njollës dhe goditjes termike – në përputhje me standardin evropian PN-EN 13310. Ata nuk thithin aromat dhe kanë veti hidrofobike që sprapsin molekulat e ujit. Graniti është fisnik dhe gjithmonë në modë, dhe falë pasurisë së ngjyrave, harmonizohet mirë me pajisjet e çdo kuzhine – futuriste dhe tradicionale. Lavamanët e granitit Deante prodhohen në Poloni, në një nga fabrikat më të zhvilluara në Evropë. Teknologjia progresive e prodhimit garanton standardet më të larta të mjeshtërisë dhe auditimit të cilësisë, që rezulton jo vetëm në një pamje të shkëlqyer të produktit, por edhe në vetitë e tij unike.

 

Aksesorë me mbyllje automatike të kullimit

Mbyllja automatike e kullimit është një sistem që ju lejon të mbyllni dhe hapni kanalin me një dorezë. Ekziston vetëm një kontroll në pjesën e sipërme të lavamanit. Avantazhi i padyshimtë i kësaj teknologjie është fakti se mjafton një lëvizje për të zhbllokuar menjëherë kanalin e shkarkimit të ujit, pa qenë nevoja të zhytni duart.

 

Vetitë hidrofobike sprapsin molekulat e ujit

Hidrofobia është një nga karakteristikat natyrore të granitit, shumë e pritur në kuzhinë. Sipërfaqja e lavamanit hedh poshtë pikat e ujit, kështu që pikat rrjedhin pa vështirësi, duke marrë me vete grimcat e papastërtive. E gjithë kjo e bën shumë më të lehtë pastrimin e lavamanit dhe nuk është e nevojshme të pastroni ose të përdorni kimikate të specializuara.

 

Dhoma jashtëzakonisht e gjerë dhe e thellë mund të strehojë edhe tepsi të nxjerra nga furra

Lavamanët bashkëkohorë i përshtaten modës për të shfrytëzuar sa më shumë hapësirën e kuzhinës. Duke pasur të njëjtat dimensione, ato ju lejojnë të vendosni më shumë brenda. Të apasionuarit pas gatimit me siguri do të kënaqen nga fakti se dhomat e tyre shumë të thella dhe të bollshme do ta bëjnë të lehtë pastrimin jo vetëm të tenxhereve të mëdha, por edhe tepsive të hequra nga furra ose raftet e frigoriferit! Më shumë hapësirë ​​e bën më të lehtë rrotullimin e enëve.

 

 

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Deante

Ngjyra

Nero

Materiali

Granit

Mënyra e montimit

Sipër