Lavaman Deante Corio ZRC_2103

175.00

  • Ngjyra: grafit
  • Mënyra e instalimit : sipër
  • Materiali : granit
  • Gjerësia minimale e kabinetit [mm] : 400
  • Gjatësia [mm] : 400
  • Gjerësia [mm] : 500
  • Lartësia [mm] : 211
SKU: ZRC_2103
1 Person që e shikon këtë produkt tani!

Description

Seria Corio
Produkt i projektuar po
Dizajneri Katarzyna Łogwinienko
EAN 5907650860150
Kodi i produktit ZRC_2103
LAVAMAN
Ngjyra grafit
Lloji i sipërfaqes mat
Materiali granit
Mënyra e instalimit sipër
Numri i dhomave 1
Gjerësia minimale e kabinetit [mm] 400
Gjerësia [mm] 500
Gjatësia [mm] 400
Lartësia [mm] 211
Thellësia e dhomes[mm] 198
Gjatësia e prerjes [mm] 380
Gjerësia e prerjes [mm] 480
I pajisur me aksesore po
Diametri i kullimit 3.5”
Numri i vrimave 1
Numri i vrimave të para-shpuara 2
KOMPLETI I MBETURINAVE TË LAVAMANIT
Ngjyra çeliku
Lloji i prizës manual
Sifon i ulët/Kursyes i hapësirës po
Mundësia për të lidhur një enëlarëse po

 

Vetitë e granitit Deante: rezistenca ndaj goditjes, temperatura e lartë, çngjyrosje, goditje termike

Kompoziti i granitit është një kombinim i rërës kuarci dhe rrëshirave në përmasa perfekte. Kjo është arsyeja pse lavamanët tanë janë rezistent jo vetëm ndaj goditjes, por edhe ndaj temperaturës së lartë (250°C), njollës dhe goditjes termike – në përputhje me standardin evropian PN-EN 13310. Ata nuk thithin aromat dhe kanë veti hidrofobike që sprapsin molekulat e ujit. Graniti është fisnik dhe gjithmonë në modë, dhe falë pasurisë së ngjyrave, harmonizohet mirë me pajisjet e çdo kuzhine – futuriste dhe tradicionale. Lavamanët e granitit Deante prodhohen në Poloni, në një nga fabrikat më të zhvilluara në Evropë. Teknologjia progresive e prodhimit garanton standardet më të larta të mjeshtërisë dhe auditimit të cilësisë, që rezulton jo vetëm në një pamje të shkëlqyer të produktit, por edhe në vetitë e tij unike.

 

Vetitë hidrofobike sprapsin molekulat e ujit

Hidrofobia është një nga karakteristikat natyrore të granitit, shumë e pritur në kuzhinë. Sipërfaqja e lavamanit hedh poshtë pikat e ujit, kështu që pikat rrjedhin pa vështirësi, duke marrë me vete grimcat e papastërtive. E gjithë kjo e bën shumë më të lehtë pastrimin e lavamanit dhe nuk është e nevojshme të pastroni ose të përdorni kimikate të specializuara.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Deante

Ngjyra

Grafit

Mënyra e montimit

Sipër

Materiali

Granit