Lavaman Deante Corda ZQA_G10A

199.00

  • Ngjyra: grafit metalik
  • Mënyra e instalimit : nën montuar
  • Materiali : granit
  • Gjerësia minimale e kabinetit [mm] : 500
  • Gjatësia [mm] : 440
  • Gjerësia [mm] : 440
  • Lartësia [mm] : 200
SKU: ZQA_G10A
1 Person që e shikon këtë produkt tani!

Description

Seria Corda
Produkt i projektuar po
Dizajneri Michał Łój
EAN 5907650845652
Kodi i produktit ZQA_G10A
LAVAMAN
Ngjyra grafit metalik
Lloji i sipërfaqes mat
Materiali granit
Mënyra e instalimit nën montuar
Numri i dhomave 1
Gjerësia minimale e kabinetit [mm] 500
Gjerësia [mm] 440
Gjatësia [mm] 440
Lartësia [mm] 200
Thellësia e dhomes[mm] 187
Gjatësia e prerjes [mm] 400
Gjerësia e prerjes [mm] 400
E kthyeshme po
I pajisur me aksesore po
Diametri i kullimit 3.5”
KOMPLETI I MBETURINAVE TË LAVAMANIT
Ngjyra e zezë
Lloji i prizës manual
Sifon i ulët/Kursyes i hapësirës po
mundësia për të lidhur një makinë larëse enësh/larëse po

 

Vetitë e granitit Deante: rezistenca ndaj goditjes, temperatura e lartë, çngjyrosje, goditje termike

Kompoziti i granitit është një kombinim i rërës kuarci dhe rrëshirave në përmasa perfekte. Kjo është arsyeja pse lavamanët tanë janë rezistent jo vetëm ndaj goditjes, por edhe ndaj temperaturës së lartë (250°C), njollës dhe goditjes termike – në përputhje me standardin evropian PN-EN 13310. Ata nuk thithin aromat dhe kanë veti hidrofobike që sprapsin molekulat e ujit. Graniti është fisnik dhe gjithmonë në modë, dhe falë pasurisë së ngjyrave, harmonizohet mirë me pajisjet e çdo kuzhine – futuriste dhe tradicionale. Lavamanët e granitit Deante prodhohen në Poloni, në një nga fabrikat më të zhvilluara në Evropë. Teknologjia progresive e prodhimit garanton standardet më të larta të mjeshtërisë dhe auditimit të cilësisë, që rezulton jo vetëm në një pamje të shkëlqyer të produktit, por edhe në vetitë e tij unike.

 

Vetitë hidrofobike sprapsin molekulat e ujit

Hidrofobia është një nga karakteristikat natyrore të granitit, shumë e pritur në kuzhinë. Sipërfaqja e lavamanit hedh poshtë pikat e ujit, kështu që pikat rrjedhin pa vështirësi, duke marrë me vete grimcat e papastërtive. E gjithë kjo e bën shumë më të lehtë pastrimin e lavamanit dhe nuk është e nevojshme të pastroni ose të përdorni kimikate të specializuara.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Deante

Ngjyra

Grafit metalik

Mënyra e montimit

Nën

Materiali

Granit