Furrë Hansa BOEI68461

195.00

3 in stock

  • Programe: 8
  • Butona push-pull
  • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min
  • Pastrim me avull
  • Receta në derë
  • Xham i ftohët: 35°C
  • Shkrirja
  • Gamë e gjerë e temperaturës: 30°C – 280°C
SKU: BOEI68461

3 in stock

0 People watching this product now!

Description

TË DHËNAT TEKNIKE

KARAKTERISTIKA

Kontrolli i sensorit Butona Push-pull Nxehja për 4 min.
Numri i funksioneve të furrës: 8 Lloji i furrës elektrik

PAJISJE

Cool front 35°C Pastrim me avull Raft anësorë
Receta në derë Sistem lehtë pastrues i derës Shkrirja
Dritë standard Ekrani LED me sensorë me kontrollin e kohës së pjekjes (Ts) Emajl lehtë pastrues
Sipërfaqja e tepsisë: Procook Numri i enëve të gatimit: 1 Rrjeta e gatimit
Tepsi e thellë: 1 Gamë e gjerë e temperaturës: 30°C – 280°C

TË DHËNAT TEKNIKE

Lartësi 59,5 cm Gjerësia 59,5 cm Thellesi 57,5 cm
Kapaciteti i furrës 62 l Ngrohësi lartë 900 W Ngrohës i poshtëm 1100 W
Klasa e efikasitetit energjetik A Fuqia totale 2,9 W Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,86 kWh
Ngjyra e zgavrës: zezë Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh Ngjyra: Inox

Cool front 35°CCOOL FRONT 35°C

Përdorimi i konstruksionit të ri të ventilatorit lejon thithjen e ajrit të nxehtë jo vetëm nga dhoma e furrës, por edhe nga 3 xhamat e derës së furrës, gjë që mundëson arritjen e temperaturës së sigurt për përdoruesin në pjesën e përparme të furrës.

Nxehja për 4 min.NXEHJA PËR 4 MIN.

A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

Butona Push-pull

BUTONA PUSH-PULL

Rrotullat elegante dhe ergonomike lejojnë mbajtjen e panelit të kontrollit në pastërti. Elementet e fshehura nuk ndoten. Nga sot paneli i kontrollit do të jetë jo vetëm funksional, por edhe i pastër.

Shkrirja

SHKRIRJA

A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Hansa

Ngjyra

Inox