Pllakë Hansa BHC63366

175.00

2 in stock

  • 60 cm
  • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
  • Kohëmatësi
  • Child Lock
  • Fundore e rrafshtë
  • 9 nivele të fuqisë
SKU: BHC63366
0 days 00 hr 00 min 00 sc

2 in stock

1 People watching this product now!

Description

TË DHËNAT TEKNIKE

KARAKTERISTIKA

Treguesi i nxehtësisë së mbetur Child Lock Kohëmatësi
9 nivele të fuqisë Paneli i kontrollit përpara Pastrues xhami
Vlim automatik

ZONAT E NXEHJES

  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 14.5 cm (1.2 kW): 2 copë
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 18 cm (1.8 kW)
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 21 cm (2.3 kW)

TË DHËNAT TEKNIKE

Pesha neto 7,8 kg Lartësi 5 cm Gjerësia 57,5 cm
Thellesi 50,5 cm Fuqia totale 6,5 W Sipërfaqja e pllakës xham
Numri i zonave të ngrohjes 4 copë Lidhja e energjisë 400 V 3N, aftësia për t’u lidhur me 230 V Lloji i fundeve C-prerje
Kontrollet Kontrolli i sensorit Lloji i pllakës Qeramikë

Treguesi i nxehtësisë së mbeturTREGUESI I NXEHTËSISË SË MBETUR

Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

KohëmatësiKOHËMATËSI

Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Hansa

Ngjyra

Zezë

Gjerësia

60 cm