Frigorifer Amica BK3165.8K

439.00

5 stok

  • Lartësia: 1769 mm
  • Vëllimi i përgjithshëm: 242
  • Vëllimi i frizit: 60 l
  • Vëllimi i frigoriferit: 182 l
  • Niveli i zhurmës: 39 dB
  • Klasa e energjisë: F (Etiketa e re)
  • Ndriçim LED
  • Funksionim i qetë
SKU: BK3165.8K

5 stok

2 Persona që e shikojn këtë produkt tani!

Description

Funksionaliteti

Karakteristikat e ftohjes: FlexOn
Niveli i ulët i zhurmës

Pajisjet

Tabaka e vezëve
Numri i dyerve: 2
Sistemi i kontrollit: Kontrolli Mekanik
Sasia e rafteve të rregullueshme: 4
Dyer të kthyeshme
Lloji i burimit të dritës: LED
Tipi i produktit: Montuese (me rrëshqitje)
Enë me fruta dhe perime: 2

Të dhënat teknike

Ngjyrë: E bardha
Thellësia neto: 540 mm
Pesha neto: 50 kg
Lartësia neto: 1769 mm
Emetimet e zhurmës akustike: 39 dB
Klasa e energjisë: F (Etiketa e re)
Konsumi vjetor i energjisë: 256.23 kWh
Lloji i ndarjes – COMP2: ****
Klasa e klimës: ST
Pozicioni i llambës së brendshme (frigorifer): Tavani
Lloji i llambës së brendshme (frigorifer): LED
Ftohës: R600a
Kapaciteti ngrirës: 2.5 kg/24 orë
Vëllimi i përgjithshëm: 242
Vëllimi i frizit: 60 l
Vëllimi i frigoriferit: 182 l
Koha e rritjes së temperaturës: 20 h
Frekuenca: 50 Hz

Funksionim i qetë

Funksionim i qetë

Frigoriferët e zhurmshëm mund të jenë irritues, veçanërisht në mbrëmje, ose kur kuzhina është e lidhur me dhomën e ndenjes. Por ky nuk është më problem! Frigoriferët Amica me funksionin e funksionimit të qetë janë krijuar për të kufizuar zhurmën e krijuar nga elementët mekanikë. Kjo zgjidhje siguron një mjedis më të mirë për të gjithë. Më pak decibel, relaksim më i mirë.

Derë universale L/R

Derë universale L/R

A përshtatet frigoriferi në mënyrë të përkryer në kuzhinën tuaj, por dera hapet në mënyrë të gabuar? Nuk ka problem! Për frigoriferët me veçorinë universale të derës ka vrima montimi në të dyja anët, në mënyrë që dyert të hapen ashtu siç dëshironi! Dhe pastaj nëse më vonë rimodeloni kuzhinën ose zhvendoseni në shtëpi, lehtë dhe thjesht mund ta ndryshoni derën që të hapet nga ana tjetër…

FlexiShelf

FlexiShelf

Frigoriferi është kaq i gjerë… pra pse disa gjëra nuk përshtaten? Ky nuk është më problem, falë zgjidhjes FlexiShelf! Tani kur diçka nuk ju përshtatet, thjesht mund ta riorganizoni hapësirën në frigorifer për t’iu përshtatur! Kombinoni, lëvizni dhe hiqni raftet sipas nevojës! Fitoni më shumë hapësirë ​​falë njësive fleksibël. Tani gjithçka do të përshtatet!

 

DoorShelf

Rafti i derës

Ku është ajo kavanoza me reçelin tuaj të preferuar? Produktet e vogla të vendosura në rafte të ndryshëm mund ta bëjnë të vështirë gjetjen e tyre kur ju nevojiten. Kjo është arsyeja pse pajisjet Amica janë të pajisura me DoorShelf – një grup ballkonesh perfekte për ruajtjen e sendeve të vogla, duke përfshirë kavanoza dhe shishe. Tani e dini gjithmonë se ku t’i gjeni, thjesht dhe lehtë. Rendi dhe komoditet!

 

SafetyGlass

SafetyGlass

Raftet janë bërë prej xhami sigurie të kalitur, i cili është i fortë, më pak i prirur për t’u thyer dhe përballon ngarkesa të mëdha në mënyrë të sigurt.

 

Kuti frutash dhe perimesh

Kuti frutash dhe perimesh

Erërat e produkteve të ndryshme në frigorifer bëhen të përziera. Por nëse përdorim kutinë e dedikuar të frutave dhe perimeve, ajo e mban larg erën nga gjithçka që ruajmë në të.

 

LED

LED

Duke përdorur teknologjinë LED, ne kujdesemi për mjedisin dhe buxhetin tonë duke përdorur më pak energji.

 

Shkrirja automatike

Shkrirja automatike

Ky funksion përmirëson efikasitetin e energjisë pasi frigoriferi shkrihet vetë pa pasur nevojë që ne të heqim asnjë produkt. Akulli dhe ngrica shkrihen në një rezervuar nga i cili avullohet uji.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Amica

Shkrirja

Shkrirje automatike

Klasa e energjisë (A - G)

F