Frigorifer Amica FK328.4

329.00

Out of stock

  • Lartësia: 185 cm
  • Klasa e efikasitetit energjetik: A+
  • Dera e kthyeshme majtas / djathtas
  • Ndriçimi LED
  • Niveli i zhurmës: 41 dB
  • Kapaciteti total neto: 295 l
  • Kapaciteti neto i frigoriferit: 209 l
  • Kapaciteti neto i ngrirësit: 86 l
SKU: FK328.4

Out of stock

1 People watching this product now!

Description

TË DHËNAT TEKNIKE

KARAKTERISTIKA

Dera e kthyeshme majtas / djathtas Shporta për fruta dhe perime 2 copë Sirtarë i ngrirësit 3 copë
Xham i pathërmueshëm 3+1 copë Numri i ballkonave derës në frigorifer: 5 copë Ena e ngrirjës së shpejtë
Goma e derës e zëvendësueshme Sistemi I kontrollit mekanik Ndriçimi LED
Termostati i rregullueshëm

PAJISJE

Tabak vezësh Foleja e ujit Këmbë të rregullueshme përpara
Korniza e rafteve të përparme dhe të pasme Materiali i dorezës: plastikë Vendi i dorezës: Montuese
Ngjyra blu e çelët transparente e pajisjeve të brendshme

TË DHËNAT TEKNIKE

Lartësi 185 cm Gjerësia 60 cm Thellesi 62 cm
Klasa e efikasitetit energjetik A+ Ftohës: R600a Niveli i zhurmës 41 dB
Mbajtje e temperaturës në rast të dështimit të furnizimit me energji elektrike 20 h Konsumi vjetor i energjisë 255 kWh Kapaciteti total neto 295 l
Gjatësia kabllos së energjisë 180 cm Kapaciteti neto i frigoriferit 209 l Tensioni i furnizimit me energji elektrike 220-240 V
Kapaciteti neto i ngrirësit 86 l Lloji i prizës elektrike: Euro Performanca e ngrirjes / efikasiteti 12 kg/24orë
Vendndodhja kondensueses i jashtëm Rrotat: prapa Klasa klimatike N
Klasa e ngrirësit */**** Ngjyra e Bardhë Kapaciteti total bruto 312 l

Ndriçimi LED

NDRIÇIMI LED

Ndriçimi LED është përdorur në frigoriferë tanë në mënyrë që ndriçimi i brendshëm të jetë shumë më i ndritshëm dhe më i bardhë se me ndriçimin tradicional.

Dera e kthyeshme majtas / djathtas

DERA E KTHYESHME MAJTAS / DJATHTAS

Dera e kthyeshme mund të montohet në anën e majtë ose të djathtë.

Klasa e efikasitetit energjetik A+

KLASA E EFIKASITETIT ENERGJETIK A+

Aparatet tona të ftohjes paraqesin klasë të lartë të energjisë A++, që do të thotë konsumim i ultë i energjisë, që rezulton me fatura më të ulëta të energjisë elektrike dhe vazhdimisht kursen para. Pasi që frigoriferi punon 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, klasa e energjisë është një nga parametrat kryesorë kur shikoni një frigorifer.

 

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Amica

Klasa e energjisë (A+++ - D)

A+

Gjerësia

60 cm

Shkrirja

Shkrirje automatike

Ngjyra

Bardhë