Furrë Amica EBR7331WAA

269.00

3 in stock

 • 10 funksione
 • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min
 • Pastrim katalitik
 • Shkrirja
 • Derë e ftohët: 3 xhama
 • Kapaciteti i furrës: 65 l
 • Tepsi teflon
 • Raftet anësore
SKU: EBR7331WAA

3 in stock

3 People watching this product now!

Description

TË DHËNAT TEKNIKE

KARAKTERISTIKA

Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min. Numri i funksioneve të furrës: 10 Lloji i furrës elektrik
Pjekje uniforme

PAJISJE

Shtresa katalitike Pastrim me avull Raft anësorë
Receta në derë Sistem lehtë pastrues i derës Shkrirja
Lloji i përparëm 3 xhama të derës Dritë standard Emajl lehtë pastrues
Ngrohja me ndihmën e ventilatorit Numri i enëve të gatimit: 2 Raftet anësore
Tepsi e rrafshët: 1 Tepsi e thellë: 1 Tepsi Procook
Tepsi që nuk ndotet Tr programues

TË DHËNAT TEKNIKE

Lartësi 59,5 cm Gjerësia 59,5 cm Thellesi 57,5 cm
Klasa e efikasitetit energjetik A Kapaciteti i furrës 65 l Supergrill 2000 W
Ngrohësi lartë 900 W Ngrohës i poshtëm 1100 W Ngrohës unazë 2000 W
Pesha neto 35,6 kg Fuqia totale 3,1 W Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
Ngjyra e zgavrës Gri Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,87 kWh Ngjyra Bardhë

Panele KatalitikePANELE KATALITIKE

Jeni lodhur duke pastruar furrën tuaj? Ne kemi një rrugëdalje! Furrat Amica kanë panele speciale drejtkëndore që tërheqin grimcat e mbeturinave në shtresën e tyre me pore. Për të pastruar panelet, vetëm vendosni furrën në 250 ⁰C për një orë. Kjo zgjidhje ju jep kënaqësi të pastër dhe komoditet të plotë.

Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.PARA-NGROHJE E SHPEJTË 150 NË 4MIN.

A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

 • Shkrirja

  SHKRIRJA

  A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

Specifikat teknike

Përmbledhje

Prodhuesi

Amica

Ngjyra

Fildish