Showing all 8 results

Rrobatharëse

Rrobatharëse Nordix RT7F2P6S

Out of stock

269.00
SKU: RT7F2P6S
 • Kapaciteti i tharjes (kg): 7
 • Numri i programeve: 15
 • Klasa e Energjisë: B (etiketa D -> A+++)
 • Niveli i zhurmës: 65 dB
 • Me kondenzim
 • Sistemi i tharjes me sensor
 • Rrotullimi në dy drejtime
 • Blloku për fëmijë
 • Vonim në startim

Rrobatharëse Hoover HLX C8TG-S

In stock

299.00
SKU: HLX C8TG-S
 • Kapaciteti i tharjes (kg): 8
 • Klasa e efiçiencës së energjisë: B
 • Mënyra e tharjes: Kondenzim
 • Lidhje me aplikacionin hOn
 • WiFi / Bluetooth
 • 15+1 programe
 • Woolmark: Po
 • Fillimi i vonuar: Deri 24 orë
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Rrobatharëse Hoover ND C10TSBE-S

In stock

319.00
SKU: ND C10TSBE-S
 • Kapaciteti i tharjes (kg): 10
 • Klasa e efiçiencës së energjisë: B
 • Mënyra e tharjes: Kondenzim
 • Lidhje me aplikacionin hOn
 • WiFi / Bluetooth
 • 15+1 programe
 • Woolmark: Po
 • Fillimi i vonuar: deri 24 orë
 • ActiveDry
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Rrobatharëse Electrolux EW6C527P

In stock

399.00
SKU: EW6C527P
 • Kapaciteti i tharjes: 7 kg
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: B (etiketa D -> A+++)
 • Tharëse kondensuese
 • Fillimi i vonuar
 • Niveli i zhurmës në dB (A): 66
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Rrobatharëse Electrolux EW8H458B

In stock

649.00
SKU: EW8H458B
Kapaciteti i tharjes: 8 kg Teknologjia e tharjes: pompë nxehtësie Klasa e energjisë: B (etiketa e re) Motori: Inverter Niveli i zhurmës në dB (A): 66 Programet XL dhe Mixed XL DelicateCare/SmartSense/GentleCare
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Rrobatharëse Electrolux EW7H458B

In stock

699.00
SKU: EW7H458B
 • Kapaciteti i tharjes: 8.0 kg
 • Teknologjia e tharjes: pompë nxehtësie
 • Niveli i zhurmës në dB (A): 66
 • Sensori i tharjes
 • Dritë e brendshme
 • GentleCare
 • SensiCare
 • Fillimi i vonuar
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A++ (etiketa D -> A+++)

Rrobatharëse AEG T8DBG48S

In stock

699.00
SKU: T8DBG48S
Kapaciteti i tharjes: 8.0 kg Pompë nxehtësie Klasa e energjisë: A++ Sensori i tharjës Niveli i zhurmës: 66 dB

Rrobatharëse Electrolux EW8H359S

In stock

829.00
SKU: EW8H359S
Kapaciteti i tharjes: 9 kg Teknologjia e tharjes: pompë nxehtësie Klasa e energjisë: B (etiketa e re) Motori: Inverter Niveli i zhurmës në dB (A): 66 Programet XL dhe Mixed XL DelicateCare/SmartSense/GentleCare